Klientët Tanë

 •  Banka e Shqipërisë – Shërbime pastrimi dhe dezinfektimi.
 • Qendra Tregtare TEG – Shërbimi i pastrimit të ambienteve të përbashkëta të qendrës dhe mirëmbajtje e parkingut.
 •  Qendra Tregtare ETC – Shërbimi i mirëmbajtje e ambjentit, vetratave dhe garazhit.
 • Qendra Tregtare KRISTAL – Mirëmbajtja e ambjentit, garazhit dhe vetratat.
 • OSHEE – Shërbime pastrimi të ambjenteve të zyrave të OSHEE sh.a.
 •  EDIL-AL – Shërbimi i pastrimit të zyrave të kompanisë.
 • HASTOCI  – Shërbimi i pastrimit dhe mirëmbajtjes së zyrave, magazinave të shoqërisë.
 •  Hipermarket InterSpar (TEG) – Shërbimi i pastrimit dhe mirëmbajtjes së ambjenteve të marketit.
 • Hipermarket InterSpar në (QTU) –Shërbimi i pastrimit dhe mirëmbajtjes së ambjenteve të marketit.
 • Njësitë e shitjes TRING-Shërbimi i pastrimit të pikave Tring në Tiranë.
 • Restorant “Living”- Shërbime pastrimi gjeneral.
 •  Restorant “Veranda TEG”- Shërbime pastrimi gjeneral.
 • Vila Padam- Shërbime pastrimi gjeneral.
 • Cineplexx – Shërbimi i pastrimit dhe mirëmbajtjes së ambjenteve të kinema Cineplexx (TEG).
 • Këshilli i Qarkut Tiranë- Shërbimi i pastrimit dhe mirëmbajtjes së ambjenteve të Këshillit të Qarkut Tiranë.
 • Scandinavian living – Shërbimi i pastrimit të ambjenteve të dyqaneve JYSK ( TEG, QTU, Toptan).
 • Inditex albania – Shërbimi i pastrimit të ambjenteve të dyqaneve Zara, Bershka, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius (TEG).
 • Calzedonia (Toptan)- Shërbime pastrimi gjeneral.

Kontakt